Garance dodání do Vánoc -> více info o dodání

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Progress mode s.r.o. , se sídlem nám. ČSA 86, Terezín 41155, IČ 62243888, zapsaná u u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 8257,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení
    • telefonní číslo
    • adresu bydliště
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel externího mailingového nástroje, provozované společností The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
 

Adresa prodejny:

Šlapací kolo - Progress Mode s.r.o.
Zítkova 784/5
41201, Litoměřice
(vedle pivovaru Labuť)

Proč nakoupit u nás?

Pro věrné zákazníky máme mnoho výhod.

  • Věrnostní  SLEVA 5% na další nákupy
  • Čím více nakoupíte tím větší slevu získáte - až 27%
  • Doprava ZDARMA při objednávce nad 3.500,-
  • Sleva 2% při platbě předem
  • Platba online kartou v zabezpečeném prostředí
  • více než 85.000 druhů zboží v eshopu
  • U nás skladem znamená opravdu skladem (přes 5.000 položek)
  • ZÁRUKA 5 let téměř na celý sortiment
Jsme tu pro vás:

Online 24h/7dní v týdnu

duben - září

Po-Pá - 8:00 - 18:00
So: 9:00 - 12:00

říjen - březen

Po-Pá - 9:00-17:00
So: zavřeno

Rychlý kontakt
Po-Pá 9-17
Všechny obrázky a texty jsou chráněny autorským právem
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.